sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Blogin uusi alku

Blogi jäi puolitoista vuotta sitten muuton, uuden työn ja saamattomuuden jalkoihin. Nyt on kuitenkin aika herätellä blogi henkiin, vähän eri näkökulmasta vain. Muuton jälkeen innostuin Tampereella liikkumaan ja kiinnittämään entistä enemmän huomiota ruokavaliooni.

Tamperelainen Poltesali antoi minulle aivan uuden näkökulman liikkumiseen. Lokakuussa 2012 menin Poltteen crosstrainingin peruskurssin esittelytunnille ja siitä lähtien olenkin ollut koukussa. Vuodenvaihteessa 2013 otin Poltteelta personal trainerin, Jenni Puputin, jolta sain aivan uudenlaiset eväät treenaamiseen. Ennen minua vaivasi 2-3 kuukauden syndrooma eli tein satasella tuon ajan uutta urheiluharrastusta ja jäin sen jälkeen kyllästyneenä sohvalle makaamaan. Nyt treenaan kiireistä riippuen 3-5 kertaa viikossa, salilla ja kotona. Olen ymmärtänyt, miten elämän kiireissä liikkumista voi tehdä muutoinkin kuin orjallisesti saliohjelmaa noudattaen. Toiminnallista treeniä, crosstrainingia, juoksua, kävelyä, salia, kotitreenejä youtubetreenivideoiden avulla, pääasia, että liikkuu monipuolisesti ja tarkkailee, että kaikki viikot eivä ole yhtä kevyitä tai raskaita.

Vuoden tulokset treeniin olivat huikeita:
Paino 54,1 kg -> 50,7 kg
Rasvaprosentti n. - 7%
Vyötärö -4 cm
Lantio leveimmästä kohtaa eli takapuolen ympäriltä -5,5 cm
Reidet -3,5 cm
Vaatekoko 36->34

Nyt katse on tulevaisuudessa, aion tämän blogin uudelleen herätyksen myötä kirjoitella treeneistäni, kehityksestä, ajatuksistani ravitsemukseen ja pian alkavaan Trainer4You koulutukseen. Ilmoittauduin PT-putken ensimmäiseen osaan eli Hyvinvointivalmentaja-koulutukseen. Toivottavasti minusta jossain vaiheessa voisi tulla PT ja voisin toteuttaa unelmaani tehdä jotakin muutakin työtä päivätyöni markkinoinnin lisäksi. Näistä ajatuksista lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti